Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Επιμορφωτική Ημερίδα Πολιτιστικών Θεμάτων: «Γυναίκες και Επανάσταση 1821. Από τον οθωμανικό κόσμο στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Προτάσεις σχεδιασμού και υλοποίησης πολιτιστικών προγραμμάτων»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία  με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Πειραιά,  Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής) διά των Υπεύθυνων Πολιτιστικών Θεμάτων, διοργανώνουν την Δευτέρα,  12/04/2021  και ώρα 18.00-20.00 διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Γυναίκες και Επανάσταση 1821. Από τον οθωμανικό κόσμο στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Προτάσεις σχεδιασμού και υλοποίησης πολιτιστικών προγραμμάτων»

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Τοπικού Δικτύου Πολιτιστικών Θεμάτων «1821, πριν και μετά: Όταν όλα αλλάζουν».

Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Παρασκευή  9 Απριλίου 2021 και ώρα 130:00 στο σύνδεσμο https://forms.gle/XRXocfbtuxSmEn4y8

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν για το σύνδεσμο παρακολούθησης στο mail που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

 Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Μπορείτε να διαβάσετε το έγγραφο εδώ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο