Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Πρόσκληση σε ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση Λέσχης Ανάγνωσης με τίτλο «Μια βραδιά με Καλικάντζαρους για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους»

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τις  Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής και Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, σας προσκαλεί στην ανοιχτή συνάντηση που θα πραγματοποιήσει  η Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, για τους/τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 – 19:30. Προσκεκλημένος στην τελευταία συνάντηση του χρόνου είναι ο Δρ. Στέλιος Πελασγός ιστορητής, παιδαγωγός και συγγραφέας, ο οποίος θα μας αφηγηθεί χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια για Καλικάντζαρους, για να τις απολαύσουμε μόνοι/ες μας ή μαζί με τα παιδιά μας.  Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ανοιχτή τελευταία συνάντηση της Λέσχης πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvy1UF0NwDzH-4VSQ4WbKElscjZ7snvuNLQ2v-8ZB0JrTv9A/viewform 

Όλες οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές και θα σταλεί σύνδεσμος παρακολούθησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που θα δηλωθεί στην αίτηση.


 Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Αττικής, πατώντας εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο