Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Εργαστήριο με θέμα ''1000 ΠΡΟΣΩΠΑ - Μαθαίνω να ζωγραφίζω πορτραίτα με τη μέθοδο της Λωξάντρας Λούκας''

Οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, Α΄ και Γ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων, και Α/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με την ομάδα καλλιτεχνών ¨ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ¨, διοργανώνουν εκπαιδευτικό εξ αποστάσεως εργαστήριο με θέμα:

«1000 ΠΡΟΣΩΠΑ – Μαθαίνω να ζωγραφίζω πορτραίτα με τη μέθοδο της Λωξάντρας Λούκας»

την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρες: 18.00 έως 20.00.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται παρακαλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα: https://forms.gle/F8nJm39JUGBogKvUA μέχρι την Παρασκευή 26/03/2021.

Το project 1000 FACES – 1000 ΠΡΟΣΩΠΑ, προέκυψε από τη Λωξάνδρα Λούκας, καλλιτέχνιδα με σύνδρομο Down, μέλος της ομάδας ¨ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ¨ και τη μέθοδο που δημιούργησε και προσάρμοσε στις δυνατότητές της, μαζί με την κ. Ελένη Δημοπούλου. Βασισμένο στην συμπεριληπτική εκπαίδευση, το εργαστήριο προσδοκά να αναδείξει την αξία δημιουργίας μιας κοινωνίας, που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες, θα εμπνέει ασφάλεια και αποδοχή, θα επενδύει στην ευημερία όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από φύλο, εθνικότητα, κοινωνικοοικονομική κατάσταση, νοητικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Έγγραφο

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο