Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

24-25 Μαρτίου 2021: Επιλογές στην ΕΡΤ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στις 16:00, η ΕΡΤ1, σε μια έκτακτη εκπομπή, θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις με αφορμή την επίσκεψη των ξένων ηγετών στη χώρα μας.  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν συνδέσεις με τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ.

Στις 18:00, η δημόσια τηλεόραση, στο πλαίσιο ειδικής ενημερωτικής εκπομπής  θα συνδεθεί απευθείας με την Εθνική Πινακοθήκη, όπου και θα μεταδώσει την ξενάγηση των προσκεκλημένων ηγετών στο νέο κτήριο αλλά και στα εκθέματα, με έμφαση σε εκείνα που έχουν εμπνευστεί από την Ελληνική Επανάσταση. Οι κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης θα βρίσκονται και στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου μετά την ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους ξένους ηγέτες.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στις 08:55, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει την τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 10.00  θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση σε ζωντανή σύνδεση με την Πλατεία Συντάγματος.

Στις 19:00, θα μεταδοθεί, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το ντοκιμαντέρ«”σε γνωρίζω από την όψη” 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!».

Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις14:00.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο